Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 196 έως 210 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

μπα… Δεν το έχω με τα αμνοεριφια… Μιλάω εκ του ασφαλούς! Τα τσουρέκια τα λιμπιζομαι περισσότερο αλλά γενικά δεν είμαι πολύ φαγανος. Η γυναίκα με κυνηγάει να μην υπισιτιζομαι.

tazi
    Συντονιστής

Απο αυριο ελπίζω να μπορω να ξεκινησω κανονικα προπονησεις, θελω ενα κανω ενα 14αρι.

mashine
    Συμμετέχων

@kalogeridis Ούτε τα “αντικρυστά”; Αυτά είναι αργεντίνικα ψησίματα…

@tazi
    14;;;;;Γιατί τόσα πολλά;Ποιος σε κυνηγά;

tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλύτερα να μη δώσω πληροφορίες για την…ενδυνάμωση!

καλά, μέχρι και στα κατσίκια φλώρος ρε γαμώτο!? τι σου βρίσκω απορώ! καλά για τα μιτοχόνδρια…ασχολίαστο!

tazi
    Συντονιστής

Ρε συ εχω κανει μονμο 26 αυτη τη βδομαδα, εχω μπουκωσει!!!, οσο για τις φωτο ασ οψεται ο χαραλαμπης που τις εκοβε γιατι ητανε πολλες και πιανανε χωρο. Βεβαια μετα απο ωρα καταλαβαμε και δεν επεφτε τοσο μεγαλο κοφτηρι, εγω φταιω που εισαι γρηγορος? Παντως ρε συ δε θυμαμαι να σε ειδα στο τερματισμο, μηπως εκλεψες?

tazi
    Συντονιστής

το κλεινω τωρα γιατι ποιος σε ακουει!!!! Καλο βραδυ!!!!

mashine
    Συμμετέχων

@tazi xaxaxaxa Αφού μετά τα high5 με τον “φωτογράφο”(που μου στοίχισαν την τρίτη θέση) τερμάτισα…Αφηρημένο σε βρίσκω! 😛
    (εγώ 16 και το σημερινό λονγκ)
    Πήγαινε να κάνεις εξετάσεις αίματος και μετά θα σου δώσω το πράσινο φώς για χιλιόμετρο!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στους δρομους της Κηφισιας και στο Ζηρινειο 15 χλμ, εκ των οποιων τα 7 χλμ ανυποδητος, σε 1:14:57!

chamav
    Συντονιστής

Μήπως να αναλάβει ο @spyrkotz την ομάδα των barefooters!!!

spy
    Συμμετέχων

…ιεροσυλια οταν εχεις ενα Μανωλη (@trexantiri) η τον Χρηστο (@xipolitakos)! Αλλωστε απ’αυτους ακομα μαθαινω … και βρισκομαι στα αρχικα σταδια εκμαθησης ακομα…!

CHRISCROSS
    Συμμετέχων

καλημερα,με πολυ κουραση απο τη δουλεια με 12ωρα+,Σαββατο 16+ χιλ σε 1,5 ωριτσα και κυριακη 33+χιλ στο σταδιο σε 3 ωρες,το μεροκαματο βγηκε τουλαχιστον….

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Ενα χαλαρό 8αράκι σήμερα με πολύ ζέστη και αύριο έχει βουναλάκι το πρόγραμμα!!

tazi
    Συντονιστής

Η σημερινη μου προπονηση με τους σαμπ 420 ρυθμους να μου φαινονται βουνο απο καθε σποψη!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χαλαρά 5 λεπτά στο διάδρομο στο γυμναστήριο και ενδυνάμωση άνω.

xipolitakos
    Συμμετέχων

12 ξυπόλητα χιλιόμετρα σύνολο σήμερα με:
    3933 μέτρα σε 16:21 (Pace 4:09)

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 196 έως 210 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.