Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Skakinen
    Συμμετέχων

Μήπως το τσιτσίδωμα παραπέμπει σε χαμερπείς σκοπούς…;

dimitrissss
    Συμμετέχων

@Skakinen @echetlos Καλημέρα. Ο χειροπράκτης τηλεφωνικά μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για μυϊκό σπασμό. Θα ακυρώσω το δεκάρι του Κάστρου και θα κάνω κάνα χαλαρό την Κυριακή να δω πως θα εξελιχθεί.

xipolitakos
    Συμμετέχων

14 χλμ. Τα 10 @ 4:59.

tazi
    Συντονιστής

12 ημιτσιτσιδωτα, χαμερπη κατα ορισμενους….,χιλιομετρα σε ρυθμους πατατεταμενης αποθεραπειας στη φιλοθεη. Μετα τη χτεσινη προπονηση με το @mashine που με εβγαλε για μια ακομη φορα οφ. Το προγραμμα μου ειχε 3χ3000 στο.350 με 5 λεπτα διαλειμμα, τελικα καναμε 3χ3200 με 3 διαλειμμα, μεχρι εκει ολα καλα, η μη προβλεπομενη συνεχεια περιλαμβανε 6χ800 σε πιο γρηγορο ρυθμο και μετα ακομα ταχυτερα 200αρια! Εγω καταφερα να κανω τα πρωτα 400 μετρα απο το πρωτο 800αρι, τα ποδια ειχαν γινει μπετον αρμε. Ο Πανος συνεχισε. Σημερα παντως ειμαι χωμα, ολο το συστημα απο τη μεση και κατω, ειδικα οι δικεφαλοι με βριζουν απο το πρωι.

spy
    Συμμετέχων

@tazi και @mashine …εχετε τρελαθει τελειως … κι επειτα μου τα “ψαλλετε” σε μενα … για τα οσα εκτος πρωτοκολλου κανω…!Ουτε τις χαλαρες προπονησεις σας … δεν θα μπορουσα να παρακολουθησω…!Τι σας επιασε καλοκαιριατικα???

tazi
    Συντονιστής

Αστα Σπυρο, χτες και ειδικα σημερα αναρωτιομουν γιατι παιδευω τον εαυτο μου και απαντηση δεν εβρισκα…..

spy
    Συμμετέχων

… Νικο εγω παντως σε παρακολουθω ανελλιπως … και σε χαιρομαι πραγματικα … οταν δε θα δεις τ’αποτελεσματα της προπονησης αποτυπωμενα στην επιδοση ενος αγωνα … τοτε παυεις ν’αναρωτιεσαι τους λογους για τους οποιους “παιδευεις” τον εαυτο σου…!Παντως, με λυπη μου διαπιστωνω για αλλη μια φορα … οτι τα περι “πατεριτσας” ισχυουν ακομα και σημερα, παρα τη μεγαλη προοδο που εχω κανει … σε αμειωτο βαθμο…οποτε μαλλον θα πρεπει να το ριξω σε αποστασεις της ταξης των 100+ για να δω προκοπη…Φυσικα αστειευομαι…!

mashine
    Συμμετέχων

@tazi Πήγες να μου κάνεις back2back προπόνηση και φταίω εγώ μετά;;;Θα σε στρώσω θες δεν θες!
    Μήπως σε σβίγγει η αντιβίωση;Ανετος έδειχνες πάντως.

@spy
    Να έρθεις για διαλειμματική σε 3 εβδομάδες!

panos66
    Συμμετέχων

40′ ελεύθερο τρέξιμο με αυξανόμενη ένταση.Το ευχάριστο ότι τα κιλά άρχισαν να πέφτουν ( 74 ) και αισθάνομαι καλύτερα….

mashine
    Συμμετέχων

Μερικά απολαυστικά χλμ αποθεραπείας χωρίς το βάρος του ρολογιού με άγνωστο ρυθμό 6+++;;;

xipolitakos
    Συμμετέχων

@tazi & @mashine καλά σας τα λέει ο @spy! 😛

@mashine
    τι παπούτσι φορούσες;

xipolitakos
    Συμμετέχων

20.5 απογευματινά παραλιακά χλμ. @ 5:08.
    Χαμός στις παραλίες! Πολύς κόσμος!

Από τροφοδοσία τίποτα απολύτως και πρέπει να αφυδατώθηκα αρκετά. Ακόμα πίνω νερό.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Πρωί, πρωί 8 χιλιόμετρα σε 45 λεπτά στη Γκράβα για να μελετήσουμε το νέο μας πόνο. Φαίνεται ότι στις χαμηλές εντάσεις είναι ελεγχόμενος. Βέβαια θα δω τι θα γίνει αύριο γιατί με πρωτοέπιασε το επόμενο πρωί από προπόνηση.

tazi
    Συντονιστής

Σερα το.πρωι εγερτηριο στις 6, στο καπακι ενας ημι στο 434, επιταχυνομενο λρ δηλαδγ, ξεκινησα στο 450/500 και ανα 7χλμ ανεβαζα ρυθμο. Ολα αυτα στην Ερμιονη. Με ζαροποιησε πολυ το γεγονος οτι το ρολοι μου εδειξε ανςβασμενη vomax, ειχε να συμβει κατιτετοια σπο το μαρτη, απο 63 σε 64, οχι.πως ειναι πραγματικο βεβαια αλλα ειναι.ενας.μπουσουλας. Μεσοι.σφυγμοι 139, πολυ καλα για τα δεδομενα.μου. Ετσι.για πλακα θα σας πω και τους προβλεπομενους αγωνιστικους χρονους που δινει.το.ρολοι. 5αρι 1606, 10αρι3326, ημι 11349, μαραθ 23428, σοβαρη εταιρεια η garmin…., και να,σκεφτει κανεις οτι με vomax 65 που εγραφε το ρολοι το μαρτη θεωρητικα ημουν για πιο κατω, ανεκδοτο!!!!!

stratus
    Συμμετέχων

@Tazi Ο αλγοριθμος υπολογισμου της Vomax δεν ειναι της garmin,αλλα της firstbeat και απλα τον “δανειζεται” η garmin για τα ρολογια της
    Δες εδω https://www.firstbeat.com/en/

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 991 έως 1,005 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.