Δραστηριότητα

 • Ο/η Echetlos έγραψε ένα νέο άρθρο, Reebok Forever Floatride Energy πριν από 3 έτη, 6 μήνες

  Κατηγορία: Trainer – Ουδέτερο πάτημα – Βάρος: 255γρ. – 10mm drop (∼29/19mm)

  Μπαίνοντας και πάλι στον χώρο του δρομικού παπουτσιού, η Reebok έδειξε διατεθειμένη να παίξει με βαριά χαρτιά εξ αρχ […]

  • Καλημέρα και με τιμή κατω απο 100 ευρώ μάλιστα..!

  • Με τιμή μεταξυ 74 και 84 τα εχω βρει σε 2 φυσικα καταστηματα .
   Στο site ειναι στα 100

  • @giorgos-pliakos Ναι, βέβαια. Απλά εγώ γράφω την αρχική τιμή, ως σημείο αναφοράς.

  • Αρκετά συμπαθητικό παπούτσι και πολύ ελαφρύ, καλή αγορά ιδιαίτερα για το κόστος του (70 σε ελληνικό online), άνετο και αρκετά δομημένο στο πάνω μέρος. Θα διαφωνήσω όμως κάπως για τον αφρό της σόλας, που τον βρήκα υπερβολικά υποχωρητικό (μάλιστα για τα 53 κιλά μου), χωρίς πραγματική στήριξη στην καμάρα, και δε με βοήθησε όταν άνοιξα λίγο ταχύτητα. Ό,τι πρέπει για χαλαρά τρεξίματα και recovery.

  • @agentmom Κατ’ αρχάς, καλώσήρθες! 🙂

   Εννοείται πως όλα είναι υποκειμενικά αλλά δε νομίζω ότι συμπιέζεται υπερβολικά ο αφρός, εκτός αν κάποιος πατάει τέρμα πίσω. Και πάλι όμως, η επαναφορά του είναι πολύ γρήγορη.
   Όταν λες στήριξη στην καμάρα, τι εννοείς; Το σχήμα του εσωτερικού πάτου;

  • @echetlos, ευχαριστώ. Μιλάω για τη σταθερότητα στο πάτημα στην περιοχή της καμάρας, που έλειπε, σε αντίθεση με κάθε άλλο ουδέτερο παπούτσι που έχω φορέσει.

  • @agentmom Τι να σου πω…
   Εγώ που πρηνίζω και αρκετά μάλιστα, το βρήκα αρκετά σταθερό στο midfoot. Έχει από τις πιο φαρδιές βάσεις της κατηγορίας του στην καμάρα. Πιθανώς να σου δίνει αυτή την αίσθηση διότι ο εσωτερικός πάτος είναι εντελώς flat, εν αντιθέσει με τους περισσοτέρους που ανασηκώνονται στο σημείο εκείνο.

  • Νίκο έχω τα Kinvara 8 που έχουν πλέον 700plus χλμ κυρίως για τα γρήγορα χαχαχα 5 και 10χλμ σε 23 και 47-48 λεπτά αντίστοιχα. Εάν τα αποσύρω θα έλεγες πως τα Forever Floatride Energy κάνουν για την περίπτωσή μου?

  • @chriskapsio Εννοείται, Χρήστο.
   Και θα σου βγάλουν και πολλά περισσότερα χλμ.

  • Με τη βοήθεια του @giorgos-pliakos που όργωσε τηλεφωνικά όλο το λεκανοπέδιο για να βρει νούμερα, τελικά τσίμπησα κι εγώ το παπούτσι. Εξάλλου, στα 50Ε το ζεύγαρι, 25Ε το τεμάχιο, το ρίσκο ήταν μικρό. Μόλις γύρισα από ένα χαλαρό 6άρι με ανοίγματα, και επιβεβαιώνω κάθε λέξη από το review του @echetlos. Εξαρχής το ένιωσα σαν φίλο από τα παλιά, χωρίς καμιά ενόχληση. Το πλατύ midsole στο midfoot όντως βοηθάει στη σταθερότητα. Ο TPU αφρός κινείται στη χρυσή τομή ανάμεσα στο μαλακό και το σκληρό, το cushioned και το responsive. Ένιωσα άνετα με το παπούτσι είτε πήγαινα σε χαλαρό ρυθμό, είτε ανέβαινα σε 3k pace. Εκεί μάλιστα, όταν πατάς μπροστά, έχεις μια ωραία αίσθηση, ενώ και το υπόλοιπο παπούτσι ακολουθεί χωρίς να νιώθεις ότι κάνει αγγαρεία. Όντως είναι κοντά στο Pegasus, αλλά συμπεριφέρεται πιο όμορφα στα γρήγορα, οπότε καλύπτει μεγαλύτερο εύρος. Αν δεν μας πουλήσει νωρίς το outsole με το blown rubber, τότε θα μιλάμε για απίστευτο value for money.

  • Sotirisεγω σε ευχαριστώ εγώ πήγαμε μαζί κ είχα την ευκαιρία να μάθω αρκετα περί παπουτσιών.
   Ποτε πρόλαβες κ έκανες το 6 αρι? Που πήγες? Εθνικό κήπο.? Εγώ ακόμα δεν τα έχω βγάλει από το κουτί τους. Αύριο πρωί μπορώ να βγω για ένα Χάλαρο μισάωρο..

  • @sotiris_diamantopoulos Καλορίζικα, φίλε. Btw, αυτά φορούσα κι εγώ σήμερα το απόγευμα. 🙂
   Από κάτω δεν είναι σίγουρα blown rubber αλλά ούτε και carbon, νομίζω. Μάλλον με κάτι ενδιάμεσο μοιάζει.
   Μετά από 70Κ, δεν έχει την πραμικρή φθορά, θα ανεβάσω και φωτο με την πρώτη ευκαιρία.

  • Ευχαριστώ Νίκο @echetlos! Ενδιαφέρον αυτό που λες με το outsole.

   Μελετούσα ξανά το παπούτσι τώρα και σκεφτόμουν αυτό που γράφεις για τις διαμήκεις αυλακώσεις του outsole στο πίσω midfoot ας το πούμε. Εκεί λοιπόν, μία λύση είναι να βάλεις λάστιχο μόνο στην περιφέρεια και να αφήσεις κενό στη μέση, αλά Nike Pegasus, Vomero κλπ, αλλά πιθανόν αυτό να επιτρέπει υπερβολική κάμψη σε TPU-based αφρούς. Κενό αφήνει η Adidas στα μοντέλα που έχει το Torsion System, ενώ σε αυτά που δεν το χρησιμοποιεί, κι αυτή καλύπτει πλήρως το outsole με rubber. Ίσως πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ είναι το Pulseboost HD, που νομίζεις ότι έχουν βουτήξει το παπούτσι στο καζάνι με το λάστιχο για να κάνουν τέτοια, σχεδόν 100% κάλυψη. Άρα καταλήγουμε στο λάστιχο με μικρά κενά και αυλακώσεις. Αν βάλεις τις αυλακώσεις στον εγκάρσιο άξονα, τότε θα προμοτάρεις την κάμψη σε σημείο που δεν θέλεις να έχεις κάμψη, άρα δεν βολεύει, Κι έτσι φτάνουμε στις αυλακώσεις στο διαμήκη άξονα, που προσφέρει μια σχετική ακαμψία κατά τον άξονα αυτό (heel to forefoot transition) ενώ επιτρέπει κάποια κάμψη στον ίδιο άξονα για να βοηθήσει τόσο στην αρχική επαφή με το έδαφος (ειδικά αν κάποιος πατάει πίσω), όσο και στο μετέπειτα σταδιακό pronation.

  • @sotiris_diamantopoulos Καλά τα λες, Σωτήρη.
   Πιθανότατα να μην μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, εκτός αν έβαζαν carbon rubber στην φτέρνα. Το δε κενό στη μέση, συνήθως χρησιμοποιείται για επιπλέον συμπίεση κατά την πρώτη επαφή, κάτι που εδώ δεν είναι και τόσο απαραίτητο.
   Όπως και να ‘χει, σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα, πιο πολύ για την κουβέντα το αναφέρουμε.

  • Μετα από 70Κ:

    photo 20190707_182820_zpsgk3cpgxo.jpg

    photo 20190707_182834_zpspdodubif.jpg

  • Eγώ δυστυχώς παρά την προσπάθεια δεν έχω καταφέρει να τα πάρω ακόμα (στην τιμή των 50€). Ο λόγος είναι ότι τα 3 κλασικά καταστήματα που τα έχουν στα 50€ δεν φέρνουν μισά νούμερα!! Αφού τα δοκίμασα, επιβεβαιώθηκε ότι πρέπει να πάω μισό νούμερο κάτω, από 11,5 US σε 11, δηλαδή 44,5. Άκουσα αστείες δικαιολογίες του τύπου «η reebok δε βγάζει μισά». Περιμένω λοιπόν να πέσουν στο skroutz. Πάντως η αίσθηση που ένιωσα με το που το δοκίμασα ήταν «πάρτο τώρα».

  • Πρέπει να έχει γίνει χαμός ξαφνικά με το μοντέλο, εδώ και 2-3 εβδομάδες βλέπω πάρα πολλούς να το φορούν.

  • Και με τα νούμερα πρέπει να γίνεται ένας μικρός χαμός. Σύμφωνα με τους πίνακες εγώ που φοράω 44 πρέπει να παω στο 42,5? Παράξενα πράγματα. Εντός μήνα μπαίνω και εγώ σε επιλογή trainer και τα είχα βάλει στο μάτι. Η επιλογή θα είναι ανάμεσα σε peg και αυτά. Ή για τρίτο σερι 35 ή για 36 που μάλλον είναι μια απο τα ίδια ή αυτα.

  • Η τιμή του είναι πολύ δελεαστική! Με 50 ευρώ έχεις παπούτσι για διάφορες προπονήσεις. Στα νούμερα ενώ φοράω 45 στη ΝΙΚΕ και SAUCONY σε αυτά πήρα 44.

  • Καλησπέρα στην παρεα
   Γινετε ενας κακος χαμος με το παπουτσι και εξηγω
   Δεν το εχει σε Intersport ΣΕ ZACRET Το βρηκαμε τηλεωφωνικα σε αποθηκη κεντρικη μας το κρατησανε να παμε να το παρουμε με τον Σωτηρη, οποτε
   Τηλεφωνο σε κεντρικα zacket το βρισκετε απο το site τους τους λετε τον κωδικο και τους ζητανε που εχει διαθεσιμοητα αναλόγα με το μεγεθος. Ειμασταν τυχεροι εμεις το ειχε πανεπιστηνιου , μαλιστα αφησαμε ενα 46αρι οταν τα δοκιμασαμε

  • Πάνο @panosdimi τώρα δοκίμαζα στο ένα πόδι το Peg 35 και στο άλλο το Floatride. Πιο βαθύ και γλυκό το cushioning του Floatride μπροστά, ενώ στον Πήγασο νιώθω ότι τερματίζω και τα μετατάρσιά μου δέχονται κάποια πίεση. Πίσω είναι σχεδόν το ίδιο. Επίσης, επειδή έχω μια σχετική ευαισθησία στο σημείο της πρώτης επαφής με το έδαφος, στην εξωτερική πλευρά του midfoot, διαπιστώνω ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Ούτε ο Πήγασος με ενοχλεί, αλλά κι εκεί νομίζω υπερισχύει το Floatride. Με βάση αυτά, νομίζω πως στα ελεύθερα και χαλαρά μου θα προτιμώ το Floatride. Σε fartlek και πιο σβέλτα πιθανόν και τα δύο.

  • @sotiris_diamantopoulos εμένα το πάτημα του πηγασους μου αρέσει πολύ. Απλά σε κάποιες προπονήσεις που έχουν αλλαγές ή σε πιο γρήγορα μεγάλα το νιώθω αργό. Δεν μιλάω για τέμπο και κομμάτια που φοράω ελίτ ή τα στρικ. Ψάχνω να βρω ένα προπονητικό λίγο πιο σβέλτο και επειδή είναι πιο ελαφρύ το ενερτζι ίσως μου έκανε.

  • Καλημέρα, μου κινήσατε την περιέργεια με αυτά που συζητούσατε χθες και μιας και βρέθηκα σε ιντερσπορτ τα δοκίμασα κι εγω. Προσοχή λίγο με τα νούμερα, στο pegasus φοράω US 12.5/ UK 11.5/ CM 30.5 που αντιστοιχεί σε EUR 47, ενώ στα Reebok τα παραπάνω αντιστοιχούν σε EUR 46!

  • τελικά κατάφερα να βρω μισό νούμερο (44,5) απ’ ευθείας από το site της reebok όπου κι εκεί τα έβαλε 50€. Αναμένω να τα δοκιμάσω. Θα αντικαταστήσουν στο rotation τα γέρικα αλλά τίμια ghost 10 σε longs και free.

  • καλημέρα, μετά τα εξαιρετικά reviews από echetlos και solereview μόλις το είδα στα 50€ στο Intersport μπήκα στον πειρασμό και το πήρα την προηγούμενη βδομαδα από το Intersport στην Θεσσαλονικη. Πήρα το 46 που είναι το νούμερό μου αν και σε US einai 12,5 που αντιστοιχεί σε 46,5-47…
   χωρίς να το περπατήσω καθόλου για στρώσιμο το έτρεξα κατ’ευθείαν 2 φορές μέχρι στιγμής, 10χλμ σε στίβο με ρυθμο 4:55 και 12 χλμ στην παραλία της Θεσσαλονίκης που το έδαφος είναι τσιμεντο με ψιλο χαλίκι, με ρυθμό 5:30). Και στις δύο περιπτώσεις ένιωσα πολύ άνετα σαν να το φοράω το παπούτσι καιρό.
   Θα το δοκιμάσω και σε περισσότερα χιλιόμετρα και σε γρηγορότερο ρυθμό, πάντως η πρώτη εμπειρια ήταν πολυ θετική. Μου θυμιζει αρκετα το Brooks launch και πιστευω πως μπορει να χρησιμοποιηθει ως all around παπούτσι

  • Με το elite 9 και το 10 έχω τρέξει συνολικά, 2 Μαραθωνίους και 5 ημιμαραθωνίους! 1200χλμ στο πρώτο και 800 στο δεύτερο μέχρι τώρα!! Προσωπικά, καθώς είχα και πρόβλημα με τα μετατάρσια, με βοήθησαν πολύ! Με τα floatride, έχω 137 χλμ.,όλα σε στίβο και η αίσθηση που έχω μέχρι τώρα, είναι ίδια με του elite! Απ’ την αρχή που τα έβαλα, απλά δεν “υπάρχουν”…,σα να τα φορούσα από πάντα! (Παραγγείλαμε και δεύτερο ζευγάρι, μαζί με ένα φίλο, από το site της Reebok στα 37,5 €

  • @kargas
   Καλημέρα που εχει σε site 37.5 ευρώ
   Γιατί εχω τα έχω παρει 50 στα zackret και ενδιαφερομαι να παρω ενα ακομα σε φιλο μου?
   εχεις το link ? γιατι στα 70 και στα90 ευρώ τα βλεπω εγω

  • @giorgos-pliakos Γιώργο δες εδώ https://www.reebok.com/gr/forever-floatride-energy/CN7756.html
   Μέχρι πριν λίγες μέρες είχε κι ενα έξτρα -20% οπότε από 50 σου έβγαινε 37 γιούρο αλλά μάλλον τελείωσε η προσφορά.
   Υπάρχουν βέβαια σπασμένα νούμερα και λίγα κομμάτια σε κάθε χρώμα.

  • Νικο κοιτωντας τα χαρακτηριστικα των Reebok Forever Floatride Energy και Adidas Adizero Boston 7 στα δικα μου ματια φαινονται μοντελα με αρκετα κοντινα χαρακτηριστικα.
   Εχω παρει τα reebok και τα εχω τρεξει σε καποια tembo μεχρι 4 20 χλμ και μου φαινονται μια χαρα.
   Προερχομενα απο την ιδια ”μαμα” (η adidas εχει την reebok, αν δεν κανω λαθος) και επειδη καποιοι φιλοι σκεφτονται για τα boston, τα οποια ειναι αρκετα πιο ακριβα (ειδικα στην τελικη τιμη εκπτωσης), θα ηθελα να σε ρωτησω ποια η ουσιαστικη διαφορα, (εαν υπαρχει μεταξυ των δυο μοντελων) κατα την γνωμη σου, αφου εσυ εχεις εμπειρια και απο τα δυο μοντελα παπουτσιων.
   Μηπως ειναι τζαμπα τα -διπλασια-λεφτα για τα boston;

   Αρκετοι reviewers αναφερουν οτι η ρυθμιση του συγκεκριμενου tpu στα reebok ειναι καλυτερη απο οτι στα adidas ακομα και απο το everun της saucony…

   Παρεπιπτοντως μου εκανε εντυπωση που στο solerview ανακυρηξαν τα reebok παπουτσι της χρονιας 2019, ασε δε που δεν υπαρχει ιστοσελιδα/reviewer που να μην τα αναφερουν ως απο πολυ καλη εως εξαιρετικη επιλογη.
   Kαι ολα αυτα σε ενα παπουτσι των 50 ευρω τωρα στις εκπτωσεις.Εχω την εντυπωση οτι τελικα σε αυτην την τιμη, μαλλον ειναι κριμα να λειπει αυτο το παπουτσι απο την ”γκαρνταρομπα” του καθε δρομεα ..

  • Καλησπέρα παιδιά. Επειδή διαβάζω πολύ καλά σχόλια για τα παπούτσια σκέφτομαι και εγώ να τα αγοράσω. Τα συγκεκριμένα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε long run ή είναι για γρήγορες προπονήσεις μόνο;

  • Γεια σου Κώστα @kostastsoumaridis. Όπως έχει γράψει ο Νίκος στο review του, αλλά και διάφοροι σχολιαστές, το παπούτσι είναι περίπου ελβετικός σουγιάς. Προσωπικά βρήκα ότι με καλύπτει τόσο σε αργά κομμάτια όσο και σε γρήγορα. Πιθανόν να υπάρχουν καλύτερες επιλογές αν θέλεις κάτι αποκλειστικά για long runs (αν και σε αυτή την τιμή δεν είμαι σίγουρος), και σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές αν θέλεις να κάνεις κομμάτια στο στίβο. Αλλά φορώντας το τόσο σε long runs όσο και σε intervals, δεν υπήρξε καμία στιγμή που είπα μέσα μου “ας είχα φορέσει το άλλο παπούτσι αντί γι’ αυτό”.

  • @kostastsoumaridis Όπως ακριβώς το περιγράφει ο Σωτήρης. Βέβαια, παίζει ρόλο και σε τι είναι συνηθισμένος ο καθένας.
   Τουλάχιστον έστω και μία χρήση του θα βρεις πάντως, χαμένος δεν πρόκειται να βγεις.

  • Ωραία σας ευχαριστώ πολύ! Αύριο πάω για δοκιμή.

  • καλησπέρ σας,

   Τελικά χθές επήγα και τα δοκίμασα σε μαγαζί και δεν είχα την ευκαιρία να τα τρέξω όμως αποκόμισα μεικτά συναισθήματα καθώς εχω την εντύπωση ότι στο μπροστινό μέρος είναι κάπως ρηχά και ισως φαρδιά θα έλεγα για το δικό μου πόδι που είναι κάπως λεπτό. Οταν έβαλα στο ενα πόδι μου το Reebok και στο άλλο το Launch (2 με 1200χλμ) είχα την εντύπωση ότι το Brooks είχε μάλλον μεγαλύτερη αίσθηση προστασίας και τα υλικά του δείχνουν ποιοτικότερα συγκριτικά με τα Reebok. Αρχικά ήθελα να τα πάρω να τα έχω για πολλές χρήσεις όπως τα Launch αλλά τα άφησα και το σκέφτομαι πολύ καθώς δεν τρελλάθηκα με την πρώτη ματιά όμως η τιμή τους είναι πρόκληση και ίσως πατήσω το κουμπί…

  • @cranfield Αν δεν το τρέξεις, πώς να το καταλάβεις, Γιάννη;
   Ακριβώς στην κατηγορία του Launch είναι, πολύ πιο ελαστικό όμως.
   Όντως, το upper δείχνει μάλλον λιτό, δουλεύει όμως αρκετά σωστά. Όσον αφορά το ρηχό, δίνει αυτή την εντύπωση διότι δεν υπάρχει προφυλακτήρας αλλά στον δρόμο είναι μια χαρά.
   Επίσης, έχοντας κι εγώ ελαφρώς στενό πόδι, την ίδια αίσθηση έχω μόλις το πρωτοφορέσω. Έχουμε συνηθίσει κι από τις bootie σχεδιάσεις τα τελευταία χρόνια, που αγκαλιάζουν αμέσως το πέλμα. Το Forever είναι της παλιάς σχολής, θα το σφίξεις όσο θες με τα κορδόνια και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

  • @echetlos Αντε ρε Νίκο αυτό περίμενα να ακούσω!!!
   txs!!!

  • Καλημέρα σε όλους εγώ το πήρα από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και το πήρα στα 100ευρά, έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα μέχρι τώρα αλλά νομίζω ότι σε εμένα πάει τέλεια! Συνήθως κινούμαι στο 5:00-6:00 στις προπονήσεις μου κι εκεί ελπίζω να κινηθώ και τον Νοέμβρη στο Μαραθώνιο. Πρίν 3-4 μέρες πήρα και δεύτερο ζευγάρι για να υπάρχει, αυτή τη φορά στα 50ευρά από το cosmossport e-shop. Βέβαια έκανα την καρδιά μου πέτρα γιατί ήταν αναγκαστική η επιλογή στο λαχανί χρώμα λόγω διαθεσιμότητας σε νούμερο. Το φοράω και στο δρόμο αλλά και στο στίβο απροβλημάτιστα!

  • Καλημέρα και από μένα το πήρα κ εγώ στα 60 ευρώ όταν άρχισαν οι εκπτωσεις σε κοραλι χρώμα . Μια χαρα μου έχει κάτσει έως τώρα. Κ έχει γράψει 100 χιλιόμετρα.. Από κει που σκεφτόμουν να το κρατήσω σαν προπονητικό κ να πάρω ένα Saucony για αγωνιστικό το ψήνω να πάρω άλλο ένα σε λάχανι χρώμα. Αν υπάρχει πουθενά ακόμα στα 50 ευρώ
   Το πήρα σε 43 νούμερο κ έχει ένα μικρό κενό μπροστά. Ίσως επρεπε να πάω σε 43 50 αλλά σε zacret δεν είχε μισά νούμερα.
   Με διπλή κάλτσα για να δενει το ποδι σε αγώνες δεν θα έχω προβλημα.

  • 25 off με κωδικο BTS2019 για οποιον ενδιαφερεται. παιδες απο 45 σε nike απο οτι καταλαβα σε αυτα ειναι 44 ;

  • @giorgos-grig μόνο σε ενα χρώμα ειναι το γαλάζιο! Απο 60 βγαίνει 45 + 5 τα μεταφορικά 50 σύνολο!! Στο 50ρικο (απο 99) έχει περισσότερα χρώματα!!

  • @giorgos-grig Ναι, 44 πας.

  • Πρώτη δοκιμή και απλά είναι όπως το λέτε όλοι σας ελβετικός σουγιάς – πάει καλά στα γρήγορα και στα αργά – και επιπλέον είναι πάρα πολύ άνετο. Επέλεξα να βάλω κάλτσα όχι πολύ λεπτή, (συνήθως τρέχω με Nike elite), και νομίζω ήταν καλύτερα καθώς μπροστά έχει αρκετό αέρα αν και πήρα 1/2 νούμερο μικρότερο απο ότι συνήθως.

  • Νίκο @echetlos, μπορεις να μου πεις τη γνώμη σου σχετικά με χρηση του floatride energy σε μαραθωνιο; Έχω κανει περιπου 250χλμ εως τωρα σε tempo, intervals, LR και μου πάει καλά και σκεφτόμουνα τωρα που παίζει ακόμη με εκπτωση να πάρω και ένα δεύτερο για τον κλασσικο. Σκεφτόμουνα και το launch αλλα πιστεύω πως το DNA μετα απο κάποιο σημείο θα σκληρύνει πολύ, εκτός αυτου εχω και μια ψιλοενοχληση στο 2ο μεταταρσιο και το launch ειναι αρκετα σκληρο μπροστα.
   Επίσης επειδη ειμαι σχετικά ελαφρυς, 70 κιλα, δεν θελω να παω σε κατι πολυ ενισχυμενο και βαρυ τύπου ghost, ουτε σε χαμηλό drop τύπου kinvara. Ο μεσος ρυθμος που υπολογίζω να τον τρέξω είναι γύρω στο 5’30”
   Σ’ευχαριστω για την βοήθεια

  • @odiodiodi Κατά την γνώμη μου,σαφώς και κάνει για τα 42, Οδυσσέα.
   Αφού το έχεις δοκιμάσει και σε LRs (θα κάνεις και μεγαλύτερα σύντομα) και είσαι οκ, γιατί να σου βγάλει εκπλήξεις στον αγώνα;
   Ελαφρύ είναι, άνετο είναι, η δε πολυουρεθάνη διατηρεί την δυνατότητα επαναφοράς της πολύ περισσότερο από τον EVA.
   Προσωπικά το θεωρώ καλύτερη επιλογή από Launch.

  • Σ’ευχαριστώ Νικο @echetlos. Απλα με τις τιμες στα δρομικα παπουτσια να πηγαινουν στα 200 και 300 ευρω ειναι δυσκολο να χωνεψεις οτι και με 50-60€ μπορεις να κανεις δουλιτσα

  • 460 χλμ. ως τώρα και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απ’ το παπούτσι, έχοντας μάλιστα στο παρελθόν πρόβλημα με τα μετατάρσια!!! Η μόνη ένσταση, στην σημαντική φθορά από κάτω, που σημαίνει ότι τα 600 χλμ., θα είναι το όριό τους!! ¨Όμως όλα καλά, λόγο ….τιμής!!!!

  • @skargas θα έλεγα ότι αν είναι αυτή η οφέλιμη ζωή τους – 600kms – (0.08€/km) – είναι ουσιαστικά σαν να πάρεις ένα παπούτσι των περίπου 80€ (Launch που είναι συγκρίσιμο) και να σε πάει μέχρι τα 1000kms (0.08€/km). Δηλαδή είναι προσωπική επιλογή τι σου κάνει καλύτερα και όχι η τιμή του…

  • Διαφορετικό πού από όσα είχα τρέξει, εντύπωση μου κάνει ο άπλετος χώρος που εχει μπροστά. Θυμίζει ίσως ένα πιο μαλακό αλλά πιο ελαφρύ glide 8. Από εκεί και πέρα με χτυπάει στο αριστερό αχίλλειο, σας έχει τύχει σε κανέναν;

  • @panosdimi Μετά από πολλά τρεξίματα, πρώτη φορά μου έκανε πρόσφατα πληγή στον αχίλλειο. Το είχα όμως ψιλοχαλαρό και μάλον τριβόταν. Άλλες δυο φορές που το φόρεσα μετά, δεν μου το ξαναέκανε.

  • Νικο @echetlos μου το έκανε μια στα 100χλμ και μια στα 200χλμ… οχι κατι ενοχλητικό αλλά μια πληγούλα την έχει..Κατα τ’αλλα ωραίο παπούτσι.

  • αισιως το πρώτο ζευγάρι έφτασε τα 400χλμ (το δευτερο μόλις τα 50χλμ) χωρίς προβλήματα. Ούτε από το ψηλό κολάρο ούτε με την γλώσσα που σε μένα δεν γλιστραει καθόλου. εξαίρεση μια μικρή πίεση που νιώθω στους περονιαιους τένοντες, στο ύψος του αστραγάλου, και στα δύο πόδια αλλά αυτό δεν πρέπει να ΄χει σχέση με το παπούτσι…
   κατα τ’αλλα το χρησιμοποιω σχεδον σε όλα τα τρεξίματά μου σε στίβο και σε δρόμο, διαλλειματικές, τεμπο, ελευθερα, long run μεχρι 26χλμ

  • Με 60χλμ στα παπούτσια, διαπιστώνω ότι το insole (ή/και ενδεχομένως και το midsole) έχει βαθουλώματα ακολουθώντας το πέλμα μου και τα δάκτυλά μου. Σε άλλα παπούτσια δεν παρατηρώ κάτι αντίστοιχο. Νομίζω ότι αυτό σχολιάζει και ο doctorsofrunning αναφέροντας ότι αυτό προκαλεί μεγαλύτερο extension του μεγάλου δακτύλου. Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει κάποια ενόχληση ή κάτι σχετικό.

  • Το πρώτο ζευγάρι 700 χλμ. και έχει άλλα 100 σίγουρα, το δεύτερο 85 χλμ., και έχω παραγγείλει άλλα 2 ζευγάρια, από το σάιτ της Reebok, με έκπτωση 30% τα δύο € 83,96 ,με κουπόνι από εδώ… https://www.picodi.com/gr/reebok#cid=99056 Αν είμαι ευχαριστημένος; Εξυπακούεται…!!!!

  • @kargas να σαι καλα φίλε, ειδα το post σου για το κουπόνι και χτύπησα και γω ένα τρίτο ζευγάρι στα 43 ευρω (έβαλα και ενα παγουρι που χρειαζομουν για να φτάσω τα 50 για δωρεαν μεταφορικά).
   Το πρωτο ζευγάρι εχει φτασει τα 550 χλμ και το βλεπω να αντέχει ακόμη μια χαρα! ένα μικρό tweak που έκανα ήταν να αντικαταστήσω τον πάτο του, με έναν άλλο από brooks launch. την κυριακή το 32αρι βγήκε τοσο άνετα, μετά απο μερικές ώρες ένιωθα τα πόδια μου σαν να μην είχα τρέξει!

  • Μετά από 200 χλμ με το παπούτσι δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος! Έχεις απόλυτο δίκιο για τον θόρυβο. Όταν το παρατήρησα γελούσα μόνος μου αλλά πρέπει να αναφέρω ότι δεν είναι και τόσο ενοχλητικός.
   Η μόνη μου παρατήρηση είναι ότι όποιος χρησιμοποιεί και την τελευταία τρύπα για τα κορδόνια (lace lock) ίσως βρει την γλώσσα οριακή ενώ αν σφίξεις παραπάνω ενοχλεί διότι δεν έχει πολύ υλικό όπως έχεις ήδη αναφέρει.

   Overall τρελό value for money παπούτσι.

  • Ευχαριστημένος κάτοχος κι εγώ του συγκεκριμένου μοντέλου. Η εμπειρία όπως την περιγράφει ο Νίκος. Μειονέκτημα ότι δεν είναι τόσο σταθερό σε βρεγμένη άσφαλτο.

  • Ο/Η Kalogeridis απάντησε πριν από 3 έτη

   Παρήγγειλα δυο ζευγάρια σήμερα. Εν αναμονή λοιπόν!

  • Πολύ καλή επιλογή…
   Τα έχω ήδη σε 43.νουμερο για τους αγώνες. Ελαφρύ κ ωραιο. Θα τσιμπήσω άλλο ένα. Ψάχνω 42.5 αλλά σε site τους δεν το έχει..τα έχει σε zacket στα 43. Τι πολύ πολυ να το φορέσω με χοντρή κάλτσα

  • Ο/Η big-blue απάντησε πριν από 3 έτη

   Το ωραίο παπουτσάκι!
   Πρώτη σοβαρή προπόνηση με αυτο. Πολύ ωραίο πάτημα, old fashion upper, σοβαρό κ απροβλημάτιστο.
   Στο πάτημα μου θύμισε τα boracay αλλά σε πιο πολύ υλικό.
   Ωραίο!