spy

  • tazi σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    Mia xara to gataki!!!, xathike o kosmos na kaneis akoma duo omos? to dialeimma opos prepei. Lirgo perissoteri apotherapeia isos. Kalo tha itan tin epomeni fora na baleis to kardiosixnometro. Episiw gia to ipsos sou o 115 diaskelismos einai sxetika mikros. Opos kai na to kanoume pantos to rekor einai kath odon!!

  • Nikos Pilikas σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    @sotiris_diamantopoulos Να ‘σαι καλά, φίλε μου…
    Προσωπικά, πάνω κάτω όπως εσύ το αντιλαμβανόμουν πάντα.
    Το να πάρεις ΜΣΑΦ για να διώξεις τον πόνο, ώστε να βγεις π.χ. για προπόνηση, το θεωρώ λάθος. Απλά καλύπτεις το πρόβλημα, συν όλα τα άλλα.
    Απ’ την άλλη, αν τίθεται θέμα πραγματικά σοβαρό και λειτουργικό, για παράδειγμα οξύς πόνος στη…[Περισσότερα]

  • Ο/η chamav έγραψε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    Ένα 4×1000 @4λ/χλμ. σήμερα το πρωί.

    • Mia xara to gataki!!!, xathike o kosmos na kaneis akoma duo omos? to dialeimma opos prepei. Lirgo perissoteri apotherapeia isos. Kalo tha itan tin epomeni fora na baleis to kardiosixnometro. Episiw gia to ipsos sou o 115 diaskelismos einai sxetika mikros. Opos kai na to kanoume pantos to rekor einai kath odon!!

    • Για 6 πήγαινα, αλλά κουράστηκα! Τα διαλείμματα συνήθως τα έχω 4 λεπτά, αλλά με μάλωσε ο Πήλιξ και τα μείωσα σε 3 λεπτά. Είχα πάρει και το HRM μαζί, αλλά ξέμεινε ο πομπός από μπαταρία.

    • Kala sta eipe o pilix, ennoontas apotherapeia ennousa afou teleioses ta kommatia. Mprabo pantos, kineisai sto sosto dromo.

  • tazi σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    @manolis, O @chatzigiannisgeorgios εχει απολυτο δικιο, καθε προπονητης εχει και μια φιλοσοφια, απαξ και αποφασισισεις να ακολουθησεις ενα προγραμμα πρπεπει να μεινεις πιστος σε αυτο.
    Και εγω πιστευω παντως οτι ακομα και για τα πεντε χιλιομετρα ενα 19αρι ΛΡ σιγουρα θα βοηθησει, αντιθετα για ημι πιστευω οτι θα χρειαστει σιγουρα κατι ακομα μεγαλυτε…[Περισσότερα]

  • @mashine Ουπς το φαντασμα…, ειναι και ζηλιαρης και θελει ταξιδακια….
    Γεια σου tolube!!

  • Nikos Pilikas σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    @big-blue Ακριβώς, Ηλία!
    Κι είναι όλο και πιο πολλοί αυτοί που το υποστηρίζουν.

  • Χαιρετώ την δρομική παρέα,πλέον είμαι και εγώ μέλος ξανά.
    Μετά από απουσία μηνών και ”εντατικών προπονήσεων” από τον Αύγουστο και μετά με ελεύθερα τρεξίματα (40-50χλμ :P) αρχίζω να βρίσκω το πατημά μου.
    Φουλ ενδυνάμωση και βλέπουμε αν θα προλαβω το 10αρι ή το 5αρι του μαραθωνίου.

    @tazi Τολούμπε ακούει;Να έρθω για λαγός στo San Sebastian;

  • big-blue σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    Πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο Νίκο!
    Μάλιστα, η τελευταία παράγραφος ίσως ενισχύει την άποψη που δε θέλει πάγο μετά από άσκηση για τη μείωση των φλεγμονών, με σκοπό να αφήσουμε το σώμα να λειτουργήσει όπως ξέρει

  • big-blue σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    Στο μυαλό μου ήταν ένα ρεκόρ σε 5άρι έπειτα απ’ τον ΚΜΑ:)
    Τέτοια σκέφτεται κάποιος ανάμεσα στα κοπανήματα με ΜΡ του Ντάνιελς…
    Ευχαριστώ κόουτς

  • Xtes se stibo to programma eixe 10×500 me ena lepto. etrexa mazi me enan ispano, me pb sto marathonio 232, to exei kanei dio treis fores kai polla 234/236. toy ekana to lago, xekinousa 8 deuterolepta mprosta toy kai autos me kinigouse, bgainane sto 137/140. meta to 7 kremasa ligaki kai ekana 400, 3×300 kai telos ena 200ari. O tipos me kalese na…[Περισσότερα]

  • Πρέπει να είναι ~20.500, Μανώλη.

  • Καλημερα
    Ξέρει κάποιος αν ο Under Armour που έγινε στην Κηφισιά την Κυριακή είναι ημί ή λιγότερο ?

  • Η χρήση των Μη Στεροειδών Αντιφλεγμονωδών Φαρμάκων (ΜΣΑΦ) γίνεται για την καταπολέμηση των φλεγμονών, ως γνωστόν. Σύμφωνα όμως με δύο νέες μελέτες, κατά την διαδικασία αυτήν, τα ΜΣΑΦ μπορεί να επιβαρύνουν το […]

    • Πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο Νίκο!
      Μάλιστα, η τελευταία παράγραφος ίσως ενισχύει την άποψη που δε θέλει πάγο μετά από άσκηση για τη μείωση των φλεγμονών, με σκοπό να αφήσουμε το σώμα να λειτουργήσει όπως ξέρει

    • @big-blue Ακριβώς, Ηλία!
      Κι είναι όλο και πιο πολλοί αυτοί που το υποστηρίζουν.

    • Νίκο @Echetlos, πολύ καλό αυτό που κάνεις με τα άρθρα.
      Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή με τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα και αντιφλεγμονώδεις τροφές (βύσσινα, berries, βιταμίνες C-E, μουρουνέλαιο). Φαίνεται ότι η φλεγμονή είναι αυτή που προκαλεί την ανάπλαση, οπότε τη θέλεις, εκτός κι αν έχεις σερί αγώνες (πχ στο ποδόσφαιρο). Αν θέλουμε να περιορίσουμε τη φλεγμονή (πχ. την Παρασκευή ανεβαίνω Όλυμπο και την Κυριακή τρέχω αγώνα 10χλμ – true story :), η λύση των ΜΣΑΦ ενέχει διάφορους κινδύνους (εντερική και νεφρική λειτουργία, όπως γράφει ο Νίκος). Προτιμότερες είναι οι τροφές. Τώρα ο πάγος είναι άλλη σχετική και μεγάλη συζήτηση. Καταλήγω στην εξής πρακτική (μέχρι να αλλάξω άποψη :): Στο σημείο που υπάρχει ενόχληση-τραυματισμός, αν υπάρχει κυκλοφορία αίματος (είναι σε μυ βασικά), θα βάλω ζεστό ώστε να υπάρξει τοπική υπερκυκλοφορία αίματος. Αν δεν υπάρχει κυκλοφορία αίματος (μιλάμε μάλλον για τένοντα ή ligament), θα βάλω κρύο για να μειώσω τη φλεγμονή. Όλα αυτά ισχύουν μέχρι να με πείσει κάποια άλλη λύση.

    • @sotiris_diamantopoulos Να ‘σαι καλά, φίλε μου…
      Προσωπικά, πάνω κάτω όπως εσύ το αντιλαμβανόμουν πάντα.
      Το να πάρεις ΜΣΑΦ για να διώξεις τον πόνο, ώστε να βγεις π.χ. για προπόνηση, το θεωρώ λάθος. Απλά καλύπτεις το πρόβλημα, συν όλα τα άλλα.
      Απ’ την άλλη, αν τίθεται θέμα πραγματικά σοβαρό και λειτουργικό, για παράδειγμα οξύς πόνος στην μέση και αδυναμία κίνησης, τότε ναι, θα έπαιρνα.

      Η ιστορία με τον πάγο σηκώνει πολλή κουβέντα και οι σχετικές μελέτες είναι αρκετές και μάλλον αντικρουόμενες, αν το ψάξεις.
      Οι νεότερες καταλήγουν, όσον αφορά την χρήση του σε περιπτώσεις έντονου “πιασίματος” (όπου κι εκεί περί τραυματισμού ουσιαστικά πρόκειται), ότι η επίδρασή του τελικά είναι πολύ μικρότερη απ’ όσο πιστεύουμε.
      Ακόμη παραπέρα, κάποιοι θεωρούν πως το να μην χρησιμοποιείς κανένα “βοήθημα” μετά από τις απαιτητικές προπονήσεις, ωθεί τον οργανισμό να αφομοιώσει ακόμη καλύτερα το προπονητικό ερέθισμα, κάνοντας την δουλειά του όπως είναι φτιαγμένος. Αυτό που λέει και το άρθρο, δηλαδή.

  • Είναι ο απόλυτα flat αγώνας, το πιο μακρινό σημείο από τη θάλασσα είναι η Τσιμισκή που σίγουρα δεν είναι σε υψόμετρο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ο συνωστισμός στην εκκίνηση αλλά μετά μπορείς να τα καλύψεις και να κάνεις το pb σου. Το μεγαλύτερο ακόμα πρόβλημα είναι ο πιθανός αέρας που τον πέτυχα 2 φορές και σε εξαντλεί.

  • Ο/Η Kostão απάντησε στο θέμα Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων. στη συζήτηση Αγώνες πριν από 8 έτη, 11 μήνες

    @TJohn Συγχαρητήρια, έκανες εκπληκτικό χρόνο, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν!

  • @spy Φιλε Σπυρο καλησπερα, τωρα με το νεο μαραφετι-σπιουνο, που ελπιζω να δουλεψει χωρις προβλημα, θα μπορεις να βλεπεις τι κανω. Εχω σταθει πολυ τυχερος γιατι μια με δυο φορες την εβδομαδα βρισκομαι με δρομεις ταχυτερους απο εμενα. Ετσι υπαρχει κινητρο και διαθεση για κατι καλυτερο. Βεβαια φοβαμαι μηπως αυτη η αναρχη προπονηση που κανω…[Περισσότερα]

  • Αλλα 15 χλμ σημερα στο 430, συνολο εβδομαδας 90+, και δε σκοπευω να κανω μαραθωνιο, μαλλον μαζοχας ειμαι😊

  • Γυρος λιμνης Ιωαννινων σε 2:19:35 (κατι παραπανω με δειχνουν τα επισημα αφου στο 5ο χλμ εχασα το foot pod και σταματησα νσ το βρω)
    Αναμενος χρονος αφου ολο το καλοκαιρι κω….ραγα και εχω παρει και 4 κιλακια.Μια ωραια δυνατη προπονηση ηταν,αλλα η διαδρομη δε μου πολυαρεσε.Ζεστη αρκετη αλλα η τροφοδοσια νερων ηταν επαρκεστατη
    Καταταξη 122ος…[Περισσότερα]

  • @chamav, πας τους να σε βαλουν παραυτα στο πρωτο μπλοκ, τετοιο ταλεντο….

  • Φόρτωσε Περισσότερα