Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vicky
    Συμμετέχων

Τάσο θα με πας Γιάννενα;;

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Βίκυ μου ακόμα και στη μικρή πιθανότητα να είμαι σε θέση να βγάλω 30ρι ως τότε, σίγουρα δεν θα μπορώ να πιάσω τους ρυθμούς σου! Αν και θα το ήθελα λοιπόν, μάλλον λίγο δύσκολο!

mikeb
    Συμμετέχων

Προπονήσεων συνέχεια κι ευτυχώς έπεσε η θερμοκρασία και βγαίνουν πιο άνετα.
    10αρι την Κυριακή στο 5:35 και σήμερα πυραμίδα 400-600-800 και πίσω σε ρυθμό 4:30 περίπου και σύνολο 9 με προθε-αποθε.
    Στα θετικά ότι αρχίζω να συνηθίζω τους ρυθμούς και σχεδόν χωρίς να κοιτάω ρολόι τα κομμάτια έβγαιναν στον επιθυμητό χρόνο ή άντε με 1sec διαφορά εκτός από το πρώτο που πάντα μου βγαίνει πιο γρήγορο.
    Αύριο ένα ελεύθερο και μετά βλέποντας και κάνοντας γιατί μέχρι 15αγουστο μπορεί και πιο μετά θα λιώσουμε από τη ζέστη.

Vicky
    Συμμετέχων

Κρίμα Τάσο…
    Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις (βρεις χρόνο και διάθεση) μην ανησυχείς για τον ρυθμό, θα τον βρούμε παρέα.

stressbuster
    Συμμετέχων

Χθες ειχα 12αρι σε χαλαρο ρυθμο, ετσι πηρα μαζι μου τον σκυλακο μου και τρεξαμε παρεα.
    Βγηκαμε στις 1930 και ειχε πολύ ζεστη και υγρασία.
    Παρολο που ουτε τα χλμ ηταν πολλα ουτε ο ρυθμος απαιτητικος(6,20 εως 5,50), λιωσαμε και οι 2 η μαλλον εγω, μυικα ενιωσα σουρωμα και ένα πιασιμο στις γαμπες.Του Σαββατου που περασε τα 25 πολύ πρωινα μου φανηκαν πολύ ποιο ευκολα από το χθεσινο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Είχες μείνει καιρό έξω;

mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos Δυστυχώς ναι Νίκο. Ταλαιπωρήθηκα από μικροτραυματισμούς και θέματα με τη μέση και ουσιαστικά έχω από αρχές Ιουνίου που μπήκα σε συνεπές πρόγραμμα για τρέξιμο-ενδυνάμωση. Για να καταλάβεις το 10αρι της προηγούμενης Κυριακής είναι η μεγαλύτερη απόσταση του τελευταίου 1,5 χρόνου.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mikeb Ρωτάω επειδή θυμάμαι ότι είχες πολύ καλούς χρόνους, αν δεν κάνω λάθος.
    Έχει μνήμη το σώμα, θα επανέλθεις γρήγορα.

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Το δικό μου σώμα πάντως πρέπει να έχει alzheimer .Μιλάμε πάω με 1 λεπτό αργότερα από πέρυσι και φτύνω αίμα. Άσε που έχει και κωλοζεστη . @big-blue Μην πεταχτείς και πεις τίποτα για το καλοκαίρι γιατι θα σε πνίξω

mikeb
    Συμμετέχων

@echetlos Πολύ καλούς δεν θα το έλεγα αλλά αναλογικά με την ποιότητα και την ποσότητα της προπόνησης νομίζω καλοί ήτανε. Ημί είχα περίπου 1:39 και 5αρι, 10αρι αγωνιστικά δεν είχα κάνει αλλά θα έλεγα κάπου 21+ και 43+. Το θέμα είναι ότι υπάρχει προπονητική και μυική βάση απλά έκατσα μεγάλο διάστημα. Πιστεύω πάντως κι εγώ ότι θα επανέλθω σχετικά γρήγορα- ήδη το βλέπω κάπως.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Πάντως μην ξεχνάμε ότι είμαστε στο καλοκαίρι οπότε και οι επιδόσεις επηρεάζονται, και οι προπονήσεις μπορεί να μην βγαίνουν με βάση το πλάνο μας και πεσμένοι μπορεί να νιώθουμε!
    Αλλά βρε παιδιά, καλοκαίρι σημαίνει και διακοπές, σημαίνει και φαγητό, σημαίνει και πιο χαλαρή διάθεση, σημαίνει να θυσιάζεις και καμιά προπόνηση για να κάνεις κάτι άλλο, ακόμα και να κοιμηθείς παραπάνω αντί να τρέξεις μια προπόνηση! Επίσης να δώσουμε και λίγο παραπάνω χρόνο στους γύρω μας και ας μην μας πιάνει μανία και εξαναγκασμός!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην κοινότητα! Εδώ και μια εβδομάδα έχω επιστρέψει σε μια σχετική προπονητική κανονικότητα. Ένα εξαρι, ένα ωριαίο 8,5αρι, και ένα 10αρι . Οι παλμοί στο θεό. Τα νύχια σχεδόν δε με ενοχλούν. Τα Pegasus 35 έχουν γίνει κάμπριο για αποφυγή ερεθισμών . Ο υπόλοιπος μήνας θα κυλήσει με ενδυνάμωση και χαλαρά τρεξίματα και από Σεπτέμβρη έναρξη για την άνοιξη.

PanDex
    Συμμετέχων

Καλημέρα στην ομάδα. Έχτες 5αρι εντός σταδίου να βρούμε που βρισκόμαστε για στοχοποίηση του χειμώνα, 18.29 το αποτέλεσμα. Άκρως θετικό για την εποχή και τα προβλήματα που μου βγήκαν το καλοκαίρι και αν κρατήσω το οτι πέρυσι τέτοιο καιρό έσπαγα τα 40 λεπτά στο 10αρι μέσα στο στάδιο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosdimi Μπράβο Πάνο, τούμπανο!
    Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω πιτσιρικάδες να παραμένουν στα μικρότερα και να εξελίσσονται έτσι.

PanDex
    Συμμετέχων

@echetlos ευχαριστώ Νίκο, όσο κατεβαίνουν εκεί θα μείνω και κανα μεγάλο βουνό να κάνει διάλειμμα το μυαλό.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 436 έως 450 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.