Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μια ssoussourada δηλαδή..!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Χαχαχα!

tazi
    Συντονιστής

Πανταχού παρόν, το πρωι στη τεσσαρα οπου ειδα τους @xipolitako και @trexantiri και λιγο αργότερα στη Φιλοθέη όπου ειδα τον @dimitrissss, ΟΧΙ βεβαια δεν εκανα διπλη!!

Η σημερινη μου προπονηση, τριτη δυνατη μεσα στην εβδομαδα.

tazi
    Συντονιστής

Πανταχού παρόν, το πρωι στη τεσσαρα οπου ειδα τους @xipolitakos και @trexantiris και λιγο αργότερα στη Φιλοθέη όπου ειδα τον @dimitrissss, ΟΧΙ βεβαια δεν εκανα διπλη!!

Η σημερινη μου προπονηση, τριτη δυνατη μεσα στην εβδομαδα.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι 24χλμ σε 2:03′:00 ρυθμος 5.09”/χλμ..τα 11 απο αυτα παρεα με τον winarg!

”Run smart..Run For Life”

than
    Συμμετέχων

Σήμερα στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ τέμπο 8χλμ ανα 2χλμ@ 4:26, 4:18, 4:15, 4:05 χωρίς διάλειμμα. Το λεγόμενο cutdown δηλαδή. Με ζέσταμα κ αποθεραπεία βγηκαν 16χλμ συνολικά.
    Αυριο πολύ χαλαρό 17αρι στο Φλοίσβο, ακούει ο @echetlos ? Ευελπιστώ κατα τις 11 να ξεκιναω απο το στάδιο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Καταπληκτικός ο καιρός για τρέξιμο σήμερα. 50 λεπτά προοδευτικά αυξανόμενης έντασης στη Γκράβα και μετά 2χλμ αποθεραπεία. Συνολικά 11,6χλμ. Χιλιόμετρα εβδομάδας 60. Την προηγούμενη επειδή έκανα το Long run της Πρωτοχρονιάς Δευτέρα, μάζεψα από Δευτέρα σε Κυριακή 96. Δεν έχω κάνει ποτέ μου τόσα μέσα σε μια ημερολογιακή εβδομάδα.

spy
    Συμμετέχων

…τη περασμένη Πέμπτη 1500 μέτρα κολύμβηση … και το απόγευμα 100′ ασκήσεις ενδυνάμωσης … τη Παρασκευή 15 χλμ ελεύθερο τρέξιμο στο 5:17/ χλμ περιπου, εκ των οποίων 5 χλμ ανυποδητος … το Σάββατο 15 χλμ, εκτων οποίων τα 7 χλμ tempo στο 4:20/χλμ … σήμερα το πρωί 1500 μέτρα κολύμβηση σε 35’17” … όλα αυτά με αρκετά μυικα θέματα στο δεξί ποδι !

than
    Συμμετέχων

17χλμ αργά στο Φλοίσβο, σημερα αργα το πρωί. Στο πρωτο μισό ειχα την παρέα του Νίκου @echetlos κ η ωρα πέρασε ευχάριστα. Στο δεύτερο μισο βαρεθηκα αρκετά μόνος μου. Μου εσπασε τα νευρα κ το mp3, κ έτρεχα στα μουγκα…
    Ο καιρός ιδανικός για προπόνηση/βόλτα/καφέ. Αυτο ειναι το καλό με τις χειμερινές προετοιμασίες, ο,τι ωρα κ να βγεις προπονεισαι καλά.
    Η εβδομάδα έκλεισε στα 71χλμ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Να ΄σαι καλά, φίλε.
    Και βαριόμουν και πιασμένος ήμουν, αν δεν ήσουν εσύ στα 500m θα είχα κάνει μεταβολή για πίσω…

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα είχα λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου και ευχαριστήθηκα τρέξιμο 15,64km σε 1:15, ρυθμός 4:48

tazi
    Συντονιστής

8Χ800 ειχε σημερα το προγραμμα στο 250 με 2 διαλειμμα. Βγηκαν κακην κακως απο 251 εως 256. Η αναπνοη πολυ χαλαρη, ολα τα υπολοιπα ομως σε κακο χαλι. Με το που πηγαινα να ανεβασω εχανα την ευθεια, ισορροπια μηδεν, μυικη συναρμογη κακιστη. Προφανως ειμαι κουρασμενος, γενικα στο μυικο πασχω, και με τη πρωτη ευκαιρια το ατιμο μου το θυμιζει. Γερικο σασι…, οψιμα δουλεμενο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Γιατί δεν παίρνεις ένα κοντάρι να κρατάς;

…Με το που πηγαινα να ανεβασω εχανα την ευθεια…

tazi
    Συντονιστής

Γιατί δεν παίρνεις ένα κοντάρι να κρατάς;

Αυτα τα εκανα παλια στα Μετεωρα…..

than
    Συμμετέχων

Πλάκα πλάκα, στα τελευταία ελεύθερα που εχω, κανω το εξής:προσπαθω να ακολουθω αυστηρα μια ευθεια γραμμή στο τρέξιμο, ειτε αυτή ειναι ενας αρμός στο πλακόστρωτο ή ακομα καλύτερα ανεβαινω σε χαμηλα πεζουλακια κ τα τρεχω κατα μηκος, προσπαθώντας να μην σκοντάφτω δεξια η αριστερά. Δεν τα καταφερνω κ πολυ, αλλα μελλοντικά πιστεύω θα βοηθήσει στο τρέξιμο.
    Επίσης στο γυμναστηριο, ασκήσεις ισορροπίας τοσο με καθε ποδι οσο κ με τον κορμό. Εξαλλου, τι ειναι η ισορροπία? Σωστός συνδυασμός των κατάλληλων μυων κ της καταλληλης εντασης ωστε να πετύχεις μια συγκεκριμένη στάση. Ε αυτο μου θυμιζει πολύ την κίνηση μας κατα το τρεξιμο.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.