Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 961 έως 975 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Σχεδον 24 σημερα στο 452 στον Υμηττο. Απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι τις ανηφορερες γιατι αμεσως με ενοχλουσε η πλατη μου. Ετσι παρεμεινα στο ασφαλτινο κομματι αριστερα της διχαλας κανοντας 6 πηγαινε ελα με μικρες παντα ενοχλησεις. Κατα συμπτωση βρηκα ενα φιλο που ειχε 32 και τρεξαμε μαζι. Η θερμοκρασια ηταν απολαυστικη, στις 730 περιπου που ξεκινησα ειχε 22 βαθμους.

dimitrissss
    Συμμετέχων

29η ημέρα αποχής η προτελευταία. Έλεγα να διακόψω σήμερα για να τρέξω με τα καινούρια παπούτσια αλλά με πήρε ο ύπνος! Από Τρίτη ξεκινάμε πρόγραμμα 18 εβδομάδων.

Etien
    Συμμετέχων

20 χιλ στο 5;40 το απογευματακι !
    Ευχαριστω.

mashine
    Συμμετέχων

Ελεύθερο σήμερα που ψιλοάδειασα;;; αφυδατώθηκα και ψιλοκουράστηκα;;; δεν κατάλαβα.Τέλος πάντων 21,5K και μετά για να δοκιμάσω ένα σετ παπούτσια-κάλτσες 6X200 και 3×100 με το τελευταίο άνετα σε χαμηλό 15 με εκκίνηση από στάση πάντα.

billant
    Συμμετέχων

Χθες το πρωί 7.30 στην παραλιακή 16 χιλιόμετρα με 5.57 …..Πολυ ταλαιπωρημενος ενοιωθα χωρίς προβλημα αναπνευστικά , τοσο που οταν γύριζα Αγ. Κοσμά πανω στις γραμμες του τραμ και το ειδα να ερχεται πίσω μου, εβαλα τα γελια σκεφτόμενος να κάνω ότι εκαναν οι ατσαλακωτες κοπελιτσες του Μαραθωνίου της Αθήνας… Ευτυχως εμεινα πιστος στις αρχες μου…

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Xαλαρο 8αρακι σημερα σε 41′.Μπηκαμε στην τελικη ευθεια για το Ζαγορι!!
    αυριο τελευταια προπονηση και απο Τεταρτη αρχιζει το pasta party!!!

tazi
    Συντονιστής

Μετα απο πολύ καιρο και με σαφως μειωμενη ενοχληση απο το χτυπημα στη πλατη 14 χλμ συνεχομενο στη Φιλοθεη παρεα με τον @david

Etien
    Συμμετέχων

Ακομη 20 χιλ σημερα απογςυματακι …λιγο πιο γρηγορα -2 λεπτα -απο χτες !! Ολα καλα !!

Ευχαριστω

Etien
    Συμμετέχων

Σημερα θα κανω 15 χιλ δυναμικο βαδισαμ !! Να δω τι αποδοσεις υπαρχουν εκει !!

Καλημερα !!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Τελευταια προνηση πριν το Ζαγορι σημερα το πρωι και λεω τελευταια γιατι η αυριανη θα ειναι 20′ χαλαρο τρεξιματακι οποτε δεν πιανεται για προπονηση!
    2χλμ ζεσταμα,5x800m σε ρυθμο 4.30”/χλμ και 1χλμ αποθεραπεια.

…απο εδω και περα ξεκουραση καλο φαγητο και πολυ νερο!
    ε…αυριο και καμια μπυριτσα το βραδυ γιατι γιορταζει ο μικρος μου γιος!

”Run smart..Run For Life”

panos66
    Συμμετέχων

Επιστροφή στην Γκράβα, χτές 40′ στο 5′.45″/χιλ, σήμερα 10χιλ στο 5’36″/χιλ.

Etien
    Συμμετέχων

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑς;;;

Ναι παιδια συνεβη και αυτο!!! Ενω μεχρι τωρα δεσποζε η ερωτηση ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙΣ; , σημερα ερωτηθηκα ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ;;,!!

Ειπα σημερα να κανω 15χιλ σε γρηγορο βαδην,να δω τις αποδοσεις μου σε αυτον τον τομεα!!! Και 2 περαστικοι σταματησαν τα αυτοκινητα τους κ μου εκαναν την παραπανω ερωτηση !!!! Η απαντηση μου ηταν …πολλα γελια !!
    Μην ξεχασω , τα 15 χιλ διανυθηκαν σε 88 λεπτα !!!

Ευχαριστω !!

https://panosmaltezos.wordpress.com

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@etien Καλά ρε Παναγιώτη, δεν είχαν κι άδικο…
    Έκαναν αμάν να συνηθίσουν τον τρελό που τρέχει και μόλις το χώνεψαν, εσύ τους το αλλάζεις!

dimitrissss
    Συμμετέχων

We are back. Μετά από 30 μέρες βγήκα στο στάδιο. Έτρεξα 11,2 χιλιόμετρα με ρυθμό 5:34 και στο 80% των καρδιακών παλμών!!! Χάλια. Στα πρώτα 2-3 χιλιόμετρα αισθανόμουν ότι οι αρθρώσεις μου χρειάζονταν γράσο. Οι ενοχλήσεις στον αριστερό τροχαντήρα επανήλθαν από την πρώτη προπόνηση. Το στάδιο ήταν γεμάτο και από κανονικούς αθλητές και αθλήτριες αφού αύριο έχουμε το ετήσιο γκραν πρι στίβου στη μνήμη του παλιού προπονητή και γυμναστή μας στο σχολείο Χρήστου Βουδούρη. Ακολούθησαν διατάσεις υπό το φως της πανσελήνου. Είδα και στιβικό πιτσιρικά με LunarEpic @echetlos. Μεθαύριο μίνι διαλειμματικούλα και το Σάββατο έχουμε το καθιερωμένο 10αρι στο Κάστρο.

Etien
    Συμμετέχων

Απο αυριο θα επιστρεψω στα καθημερινα Νικο!!! Να μην θεωρηθω…πραξικοπηματιας!!!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 961 έως 975 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.