- Αυτό το θέμα έχει 886 απαντήσεις, 44 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 8 έτη, 9 μήνες πριν από τον χρήστη
dimitrissss.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
3 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:09 #14602
dimitrissssΣυμμετέχωνΠρωί στη Γκράβα 7 χιλιόμετρα με ρυθμό 5:05 και άλλα 2 με τις κάλτσες για barefoot running στο 5:15 @spy. Δε περίμενα τόσο γρήγορα ξυπόλητος. Προσγείωση στα μετατάρσια. Ένα ψιλολαχάνιασμα υπήρχε πάντως. Θα το καθιερώσω τα Σάββατα.
3 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:31 #14603
spyΣυμμετέχων@dimitrissss: …καλημέρα Δημητρη!Στο ανυποδητο … χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια προσγειωνεσαι στα μεταταρσια … στη χειρότερη περιπτωση midfoot!Θέλει προσπάθεια πολύ για να χτυπήσεις πρώτα φτέρνα (τακούνι) …θα πρέπει δηλαδή να κάνεις υπερδρασκελισμο…με το πόδι σου να βρίσκεται αρκετά πιο μπροστά σε σχέση με τη νοητή γραμμή του κέντρου βάρους σου!Απλά θα σου συνιστουσα να μην ενθουσιαστείς υπερβολικά στην αρχή … και ανεβασεις απότομα χλμ, διότι οι προσαρμογές που απαιτούνται στο ανυποδητο είναι διαφορετικές και θέλουν τον χρόνο τους!Με σταδιακή αύξηση πιστεύω ότι θα δεις σχετικά γρήγορα θετικά αποτελέσματα στη τεχνική τρεξίματος σου και στη δρομικη οικονομία!Καλή αρχή!!!Είναι σαφέστατα πιο ωραίο το ανυποδητο…διότι προσφερει πιο απελευθερωμένο και γρήγορο τρέξιμο … αλλά θέλει τη προσοχή του, διότι δυστυχώς μία ζωή μας έμαθαν με παπούτσια…!
3 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:36 #14604
taziΣυντονιστής20 απολαυστικα χαλαρα χλμ στη σχεδον ερημη τεσσαρα, τα 13 παρεα με τον πολυ καλο φιλο @chamav εκ των οποιων τα 7 με τον επισης φιλο @thanasiskypraios. Περασαν χωρις να το καταλαβω. Τα υπολοιπα 7 μονος με τις σκεψεις μου στο χαλαρο μα κουραστικο οπως διαπιστωνω ρυθμο του 5 παρα.
3 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:03 #14605
dimitrissssΣυμμετέχων@spy 2-3 χιλιομετράκια κάθε Σάββατο για αρχή. Πάντως παρότι αισθανόμουν ότι έκανα μικρά βήματα ο ρυθμός βημάτων που μέτρησε το ρολόι ήταν ελάχιστα μεγαλύτερος.
3 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:03 #14606
thanΣυμμετέχων7χλμ χαλαρά στην 3άρα (μην κλέβετε… – δεν πήγαμε μέχρι τέρμα) του Υμηττού, με κανα δυο ανοίγματα ώστε να ξεμπουκώσει το σώμα και αύριο στον αγώνα στο Μαραθώνα να σπάσω τα χρονόμετρα!!!
Πραγματικά, όταν έχεις καλή παρέα και το ρίξεις στην κουβέντα, δεν καταλαβαίνεις ούτε πώς περνάει η ώρα ούτε το ρυθμό. Παρότι πηγαίναμε πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα μου easy, οι μέσοι παλμοί ήταν 142. Αν την έκανα την ίδια προπόνηση μόνος μου, θα είχα σίγουρα +10 παλμούς!4 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:06 #14655
spyΣυμμετέχων… σημερα το πρωι 90′ ασκησεις ενδυναμωσης … και στη συνεχεια 8,5 χλμ εκτος προγραμματος ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο με την Ελλη σε 49’50” … !
4 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:21 #14657
stratusΣυμμετέχων9 λεπτα ζεσταμα,13 χλμ στο 4.13 και 1 χλμ αποθεραπεια.Συνολο 15,76 χλμ σε 1:09:26
4 Δεκεμβρίου 2016 στις 13:00 #14663
dimitrissssΣυμμετέχωνΦιλοθέη 22 χιλιόμετρα σε ρυθμό 5:40. Καιρός ιδανικός. Τελικά κατάφερα και κοιμήθηκα επιτέλους 8 ώρες! Νομίζω ότι τα χθεσινά ξυπόλητα 2 χιλιόμετρα μου είχαν αφήσει μια κούραση για το υπόλοιπο της ημέρας. Λες και είχα πάρει μέρος σε αγώνα ήμουν χθες το απόγευμα.
4 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:27 #14674mashine
ΣυμμετέχωνΜερικά “ορφανά” την Παρασκευή με μπουκωμένα πόδια και σήμερα 24K να κάψω τις χθεσινές μακαρονάδες και όλα τα άλλα(Χριστούγενννα έκανα!)
4 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:35 #14676
EldaΣυμμετέχωνKι εγω 24αρι σημερα στο 5:55, αλλα εγω δεν ειχα τιποτα να καψω απο χθες με αποτελεσμα οση ωρα ετρεχα να πειναω τρομερα. Οταν τελειωσα τσακισα το λεμονατο με ρυζι που με περιμενε στο σπιτι!
4 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:58 #14680
EtienΣυμμετέχωνΣημερα αρχισα να τρεχω κι εγω. Απο τις 13 Νοε και μετα…. αναπαυομουν !!! 12 χιλ σε χαλαρο ρυθμο 5,35. Ολα καλα !! Εχω ηδη δηλωσει να παω στο 100αρι στην Ψαθα μπας και πιασουμε κριτξριο …..Η εκπληξη η ομορφη ομως, ηρθε λιγο μετα την εγγραφη μου :Με το που τελειωνω το 100αρι , ταξιδευω στην …Τανζανια για δουλεια !!! Και μιας και στις 26 (η27 Φεβ) εχει εναν …μαραθωνιο στο Κιλλιμανζαρο, θα πεταχτω απο κει να τον τρεξω ετσι για…αποκατασταση !!!(Οι θερμοκρασιες θα ειναι …καλοκαιρινες !!!!):-)))
Ευχαριστω
4 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:12 #146834 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:05 #14684
panos66ΣυμμετέχωνΚαιρό έχω να γράψω….το τελευταίο διάστημα λειτουργώ δυστυχώς χωρίς πλάνο, περισσότερο σαν συντήρηση και βλέπουμε….Σήμερα στην Ν. Φιλαδέλφεια 5άρι (4600 περίπου) στο 5′.10″ και στην συνέχεια άλλα τόσα σαν αποθεραπεία.
5 Δεκεμβρίου 2016 στις 08:45 #14692
spyΣυμμετέχων… σημερα το πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 10 χλμ σε 50’23”, εκ των οποιων τα 5 χλμ βγηκαν με μεσο ρυθμο 4:30/χλμ περιπου αντι του προβλεπομενου 4:25 που επρεπε βασει του προγραμματος!Φυσικα, το ξερω οτι δεν ειμαι σε καθολου καλη κατασταση … απλα τωρα αυτο επιβεβαιωνεται κι απο τους αριθμους…!Βεβαια, υπαρχει παντα η καλη δικαιολογια του “δυνατου” αερα…! Στη συνεχεια 1500 μετρα κολυμβηση σε 39’30”!
Καλημερα σας … και καλη εβδομαδα!!!5 Δεκεμβρίου 2016 στις 09:24 #14693
thanΣυμμετέχων@spy Σπύρο να μη σε παίρνει από κάτω. Προέρχεσαι από μακρά περίοδο που ήσουν σε εξαιρετική κατάσταση και λογικό είναι να χρειάζεσαι ξεκούραση, τόσο σωματική όσο και πνευματική. Πίστεψε με, είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ηλικιακά δεν είσαι έφηβος (άσχετα πώς αισθάνεσαι), τότε το ντεφορμάρισμα που περνάς είναι απλά ένα διάλλειμμα και μελλοντικά θα επανέλθεις ακόμα πιο δυνατός.
Τώρα, η ερώτηση είναι τι να κάνεις αυτό το διάστημα? Συντήρηση, προπόνηση χωρίς υπερβολές. Ο προπονητής σου φαντάζομαι θα σε κατευθύνει ανάλογα.
Καλή συνέχεια! -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.